Thursday, March 5, 2009

RAJA LAWAK FINAL (my point of view)

Apo borak result SPM ni.. Rilek dulu... Duk kecoh2 bwat ape.. Meh sini tgk my review about raje lawak 3 musim ni

PUNCHLINE?? PACING?? MANTOP?? I'M SORRY?? ni la antare perkataan yg sering kali didengar dlm raje lawak astro musim ke-3... Nampak gayenyer.. Raje Lawak Musim ke-3 ni menuju ke penghujungnyer juge!! Tapi, paham2 ajer la, final raje lawak kali ni agak SPOIL cket bile ade sorang mamat nie berjaye memboloskan diri ke final... Papehal, kite imbas kembali dulu finalis2 Raje lawak astro musim ke-3!!

Finalis pertame.. Peserte wanita pertame masuk ke final dalam sejarah raje lawak... Namenyer Jihan.. Bagiku, die ni ialah gadis yg misteri.. Majioriti persembahan die bagus, ade gak la yang x bagus, macam mase tema musikal die buat pasal kacang hantu... Yang tu x bes... She got potential.. Tapi saye ni x brape suke sgt la kat die, koz ntah la, walaupun die bagus tapi x ske gak.. haha!! Berkemungkinan la, mungkin ajer la.. Mayb die dpt tmpt ke-2 overall....I'm sorry!! Ni lah trademark tag line die... Namenyer Amir.. Orang Kelantan... Stret forward kalo nk dikatekan.. Die ni HANCOR... Lawak kosong... Bwat lawak ape ke bende ntah.. Pehal la org still undi die.. Adeyyai.. Selamat ko bukan orang Perak Amir!!!I'm clueless.. X taw la, bile tgk die atas stage, rase cam nk sepak aje die keluar.. Dah la kecik!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. geram giler ngan die... Die ni la punce terbesar Raje lawak final spoil diz year....Amir... Plz prove to me that I'm wrong... OKAY!!

Yeay.. Ni baru la peserte raje lawak.. KUMPULAN SEPAH... x taw la asal diorang pilih name kumpulan Sepah ni.. Pergh.. ak ckp kat korang la, persembahan die, bile aku tgk sure puas... X taw ape magic yang diorang pakai!! Aku paling respect la, mamat yg kepale botak 2, pergh otak die.. kate2 die.. sume x nk kalah... Anyway, SEPAH, korang konfirm champion!!


Kumpulan LNJ.. diorang x masuk final pun.. Tapi aku tabik spring sama dia!! Orang kedah ngan penang.. Lan dan Jon.. Lawak diorang boley blaa la.. Cume, mase tinggal 4 orang sebelum final, die kalah bilangan vote ngan amir.. OMG!! common la!! diorang nie patut gi final la!! Anyway, walaupun korang x masuk final.. Korang ttp bes!!

Anyway.. 2 all Pelawak2 yang ade.. Majukan industri pelawak tanah air ini untuk negare... Jadi lah pelawak yang berkualiti!! PEACE!!


7 comments:

ninja berbasikal said...

even aku xtgk raja lawak pn ak rs nk sepak tgk muka budak tu

wans said...

'i'm sorry bo.'kate amir kepada syahmi

shfq said...

ahaha nk sepak kua stage.lawak seh.
bo, ak ase ko masok rja lawak lg power dpd amir tu owh.

Z said...

SAPER UNDI AMIR MMG BODOH
KESIAN FAMILY DIA

ubickham said...

"hanco.xde feel.punchline x sampai."kate bo kpd amir idham.

norman.bulat said...

wlaupun aku kt plkn..aku tau amir tu semak!

sam1 said...

LNJ is the best...huhuhu walaupun aku orang johor,,, aku suker lawak cakap utara ni.. ingatkan aku memeber masa kat uni dulu... kelakar laa