Wednesday, February 18, 2009

MELOMPAT LEBIH TINGGI

Isu cam ni pun ley jadi kecoh ker... Kengkadang, ade la member cakap "ishh.. ko ni, gambar Myspace asyik lompat ajer....." LORRR?? x kan tu pun problem. aktualy, diorang xde la perbesarkan sgt, saje je nk crite.. Persoalannyer sekarang, kenape pilih lompat sebagai trademark gambar dalam myspace ker, facebok ker, DLL.... sebelum jawab persoalan2 sebegini, jom kite imbas kembali seklias pandang mengenai perkembangan lompatan sedia ade.. silakan..!!!

















HA, peristiwe ni berlaku lebey kurang sebelum pukul 4.30 (waktu prep), lokasi nyer diantare kelas 5scT ngan 5scA, STAR IPOH... Tarokh tidak dikenal pasti, dan jurukameranyer ialah Wan Muhammad Asyraf (ACAP).. Punce utame tercetusnyer idea nk melompat waktu ni koz ye la.. waktu prep petang kan bosan, saje
nk hilangkan ngantuk.. Why not??
NEXT!!












Lokasi nyer di bandar IPOH yer, di belakang kedai PIUTER IPOH, dihari JUMAAT pada waktu lebey kurang 9-10 pagi. Pade waktu ni x semayang JUMAAT, sori... Tapi ade reason wey, sebab musafir, nak balek koz cuti raye la katekan, rumah MANJUNG.. so.. saje je melompat waktu nie, ade ala2 lompat pagar pun ade gak kan.... pedulikan ape orang kat tepi tgk, kredit tu Syazwan Kharip (TOMPEL) yang amek gambar..
NEXT!!









Ni antare gambar TERMANTOP aku.... agak jauh jugak dari bumi tyme 2... ALA-ALA bruce lee cket, cume bigger size la,hahahah.. STILL at bandar ipoh... I also wonder that it was impossible for me to jump that high... But you all must rember one thing, just like what KIM POSSILBE always say... 'SO NOT THE DRAMA'..maksud nyer REAL la... ape la korang2 yg x paham nie... kredit tu FAREIMIE (TYCO) yg amek gmbr nie..
NEXT!!












Ok, yg ni last.. walaupun ade banyak lagi, tapi kalo letak sumer susah idup!! yg ni kat INDIA, lebey specific, goa... well, quite weird gak melompat kat tgh2 jalan, dah la panas, lpas 2 tourist laen pun usha slack jer... bak kate ally, saye peduli ape,(i hate him)..kenape melompat waktu ni?? ntah... kredit tu my sis, maisarah yang amek gambar nie...


CONCLUSION...
aktually, lompat ni juzz 4 fun lor... leh gak dikatekan sebagai trade mark... sedangkan stacy pun ade trademark 'alamak terlebey sudah', so, anyway, berkesempatan ini, i wish 2 thank all the camera man yg sanggup menahan keranah I melompat nie.. berserakan dgn timing yang tepapt, baru boleyh menghasilkan gambar in the air nie.. kadang2 bukan skali snap leyh amek gambar terbang nie, haha.. and also.. u guys should try la, rase hebat pun ade gak... ye ke???




3 comments:

wans said...

yeah bo.lompat lagi.
aku sudi mengambil gambar.

thyraaa said...

kim possible HAHAHAHAHA

.cik ceria. said...

haha.yelah.lompat la bo!ske gye lompatmu!walaupon tempat,reasons die agak lawak!