Saturday, February 21, 2009

CHANGING HAIR STYLE

P/S : scroll slow2 taw...Mase cuti kali ni panjang sangat. Al-Maklumlah, daripade lepas SPM smpi result keluar pun dah lebey kurang 3 bulan... Tambahan pulak aku ni, x wat pape.. Kerje x, amek short course pun x... urmm, juzz enjoy!! enjoy, makan tido, maen game, tgk movie.. kire common la 2 kan?? Org laen pun buat 2 gak... Tapi aku ade wat satu perubahan dlm diriku ni.. Huahuahua... Nk taw ape perubahan die???


Ni, aku... waduh waduh... Kite fokus kat satu bende aje ye... RAMBUT.. yeah.. tyme ni quite curly la... QUIRE, okay!!! Aku pun terkejut gak.. dulu x de la sampai cam nie.. Ni sume start bile aku pakai vitamin rambut beli kat saloon nyonya kat umah aku... Aku mintak ubat kasi lembut rambut.. 2 hari kemudian, jadi kerinting plak.. adui... X pe x pe.... At least.. aku leyh gak jadi cam.....
diorang, kiri skali toyol, sebelah die ska, lepas 2 pakdin lepas 2 aku... Yang si ska 2... aku taw, die nk gak rambut curly ala2 afro.. sbb 2 die amek gmbr skali.. well... Anyway, kalo lepas ni, kalo nk amek gambar, mayb aku dah x masuk dalam kumpulan nie.. koz... nak taw knape x???? TGK BAWAH.... zaas....
WAKAKAKA..... amek korang sume... Kejutan terbesar... sebenarnyer, aku pun terkejut gak, gile ape?? betul ke nie?? Cam ne jadi cam nie?? NATURAL la (bak kate cena).. Rambut terbaru ni ramai kawan aku especially kat MANJUNG dah taw la pasal nie.. Tapi, bile pikir2 balek, x fair la, kawan kat STAR pun kene taw gak... Perkembangan terbaru aku.. Rambut ni makan mase selame 2 jam setengah untuk disiapkan, almaklumlah, dulu kan mcm small afro cket... Well.. mule2 aku pun x leh terime kenyataan nie.. Tapi dah buat... haha.. My harapan is agar rambut baru ni berkekalan selame yang mungkin..... PEACE!!

7 comments:

shfq said...

hahahaha bo! rmbot ko mmg wat ak maken nk glak tgk mke ko.hha
tp npk grg dowh.hha

wans said...

ko pon nk jd cm cena ngan lepik.

Op uLyA ReXoGrAdE said...

haha stylo doh ko !! :P btw, uve been tagged jd rajin2 la bka blog ak tgk ape ko kene bwat...

.cik ceria. said...

wah..rmbut bru!fuuyoo.but i like curly la:P.lg comel.esp,rmbut din:))

Syafiq.Khairil said...

rambut xnak kala dow
haha,ak kalo bole nak curly
tp ko nak straught lak
cite rase kite lain laa

imanshah said...

aik masa jumpa kat lumut lain..haha..ada improvement la staroba...haha

karakoza said...

ko wat teknik rebonding k bo?mahal x?